ИК Жанет 45 представя романа на Рей Клуун „Помощ, забремених жена си”.

ИК ЖАНЕТ 45 ПРЕДСТАВЯ СВЕТОВНИЯ БЕСТСЕЛЪР

ПОМОЩ, ЗАБРЕМЕНИХ ЖЕНА СИ

ОТ РЕЙ КЛУУН. Превод от нидерландски Мария Енчева. РЕЙ КЛУУН В БЪЛГАРИЯ

“Супер духовита – и осигурява необходимата доза критичен поглед върху самите себе си.” Viva Baby

KLUUN

kluun

Реймънд ван дер Клюндерт (роден през 1964 г.), известен сред приятелите си като Рей Клуун, се занимава с маркетинг преди да стане писател. През 2001 съпругата му умира от рак едва на 36. Клуун заминава с тригодишната си дъщеря Ева за Австралия и написва „Отива една жена при лекаря”. Книгата продава над 600 000 копия в Холандия, където оглавява класациите по продажби повече от 70 седмици.
повече за автора


"Понякога медицинското съсловие излъчва такава надменност. . . Просто забелязах, че в моменти, когато имах куп въпроси, удрях на камък."
Рей Клуун в интервю за Playboy.ЗА КНИГАТА

Забременили сте жена и при малко повече късмет това е била вашата собствена съпруга.

Позволете ми да съм един от първите, които ще ви честитят. Страхотна работа, братле! Неопровержимото доказателство за мъжествеността ви вече е налице. Ще си имате наследник.

Е, не било кой знае какво, си мислите вие. Иху-аху, после на място, мирно, свърших си работата. Сега ще изчакам търпеливо да се изтърколят осем месеца...

Практиката обаче сочи друго.

Тази книга представлява уводен курс във всичко, което не сте и пожелали да знаете. Няма да разкрасявам нещата – идните месеци ще са като филм на ужасите и главният герой ще сте вие. Ваши врагове ще са двете най-мистериозни същества на тази и на околните планети — бременната жена и бебето. Ще ви разкажа всичко за тези Извънземни. На език, разбираем за мъже.
Заедно ще оцелеем.


Една причина в полза на това да имаш деца (kluun.nl)

“Лека нощ, миличка!”
“Лека нощ, най-добър татко на света!” (усмивка)
“Съкровището ми то... Обичам те, знаеш ли?”
“Знам.” “Така ли? Откъде пък знаеш?”
“Виждам го в очите ти.”

повече за книгата